/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Dreika (Drake) mūzikas projekts cilvēkiem ar invaliditāti

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

Mūziķi ar invaliditāti

Atrašanās vieta:

Apvienotā Karaliste

Organizācija: Nosaukums:

Dreika (Drake) mūzikas projekts


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

35-47 Bethnal Green Road, London, E1 6LA, UK Tālr.: (44) 020 7739 5444 E-pasts: annathorpetracey@drakemusicproject.org www.drakemusicproject.org

Labdarības iestāde

Apraksts:

Organizācija sniedz atbalstu un apmācības cilvēkiem ar invaliditāti, kas vēlas iesaistīties mūzikas industrijā neatkarīgi no veida vai līmeņa. Projekti un programmas tiek nodrošinātas trīs virzienos: Piedalīšanās un izglītība, Izpētē un attīstība, Konsultācijas un apmācības. Organizācija sadarbojas ar skolām, augstskolām, mākslinieku organizācijām, pašvaldībām, mūzikas pakalpojumu sniedzējiem, programmatūras izstrādātājiem, kā arī individuāliem māksliniekiem, komponistiem un mūziķiem.

Atlases kritēriji:
Inovācija:

Lai gan esošās tehnoloģijas nodrošina iespējas daudziem cilvēkiem ar invaliditāti nodarboties ar mūziku, Dreika mūzikas projekta ietvaros tiek izstrādātas un attīstītas speciālas jaunas tehnoloģijas, kas īpaši pielāgotas tiem mūziķiem ar invaliditāti, kuri līdz šim to nav varējuši darīt. Piemēram, Dreika mūzikas projekta ietvaros izstrādātā programmatūra 'E-Scape' sniedz iespēju ikvienam cilvēkam pastāvīgi komponēt vai izpildīt mūziku.

Atslēgasvārdi:

Mūziķi ar invaliditāti