/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Psychex: pret cilvēku ar garīgiem traucējumiem cilvēktiesību pārkāpumiem (Šveice)

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

cilvēki, kuri cieš no piespiedu psihiatrijas

Atrašanās vieta:

Citas valstis

Organizācija: Nosaukums:

PSYCHEX


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

Tālr: (41) 0848000033, (41) 044 2417969 Fakss (41) 044 8180871 E-pasts: info@psychex.org http://psychex.org

NVO

Apraksts:

Slēpjoties aiz “garīgas slimības” diagnozes, ļoti daudz cilvēkiem ir atņemta personīgā brīvība, citas cilvēktiesības un tie tiek spīdzināti ar kaitīgām vielām. Atbildīgo personu īstais mērķis ir nevis palīdzēt izārstēt šos cilvēkus, bet ar uzskatāmu piemēru palīdzību attiecībā uz tiem, kas neatbilst to ienākumu radīšanas mērķiem, piespiest visus iedzīvotājus “funkcionēt” un veikt darbus. Labākais piemērs attiecībā uz cilvēktiesību pārkāpumiem būtu atbrīvot šos cilvēkus un parādīt piespiedu psihiatrijas krāpnieciskos motīvus. Tie, kas neatbilst primitīvai peļņas gūšanas sistēmai un saceļas pret to, būtu jārespektē vairāk nekā tie, kas atbilst, jo tie mazina peļņas rāvēju galējo uzvaru, tie ir mērs atbalstam cīņā pret cilvēktiesību pārkāpējiem.

Tiklīdz persona, kuru skārusi piespiedu psihiatrija, sazinās ar PSYCHEX, tiek uzsākta procedūra saskaņā ar Eiropas Cilvēktiesību konvencijas 5.4. punktu aicinot atbildīgo tiesnesi nekavējoties atbrīvot klientu un norīkojot advokātu kā aizstāvi tiesas prāvā.

Atlases kritēriji:
Atslēgasvārdi:

psihiatrija, piespiedu psihiatrija, cilvēktiesības, cilvēktiesību pārkāpumi, garīgas saslimšanas, brīvība, brīvības atņemšana, piespiedu ārstēšana, advokāts, PSYCHEX, Šveice