Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Pasaules artrīta diena 12. oktobris „www. worldarthritisday.org”

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

Cilvēki ar reimatisma saslimšanu un to līdzcilvēki

Atrašanās vieta:

Apvienotā Karaliste

Organizācija: Nosaukums:

EULAR – Eiropas līga pret reimatismu


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

Florian Klett Project Coordinator EULAR Secretariat Seestrasse 240 CH - 8802 Kilchberg Tālrunis: +41/44 71 630-35 Fakss: +41/44 71 630-39 florian.klett@eular.org

NVO

Apraksts:

Tiek organizēts fotokonkurss, kurā var piedalīties ikviens ar reimatisma saslimšanu. Konkursa uzvarētājs piedalīsies EULAR rudens konferencē. Tā ir jūsu - cilvēka ar reimatismu - iespēja redzēt, kas notiek Eiropā. Skatieties: http://www.worldarthritisday.org/picturethis/index.php

„Strādāsim kopā” (The Let’s Work Together) interneta aptauja vēlas atrast pozitīvus piemērus, kur darba devēji, cilvēki ar reimatisma saslimšanu un veselības nozares profesionāļi strādā kopā kā arī pacelt šo nozīmīgo diskusiju un dialogu mediju un politikas veidotāju līmenī.

„Iemūžini to” (Picture This) ir interneta foto galerija un konkurss cilvēkiem ar reimatisma saslimšanu, lai dalītos darba pieredzē ar fotogrāfiju starpniecību un iedvesmotu citu, kas slimo ar reimatismu strādāt kopā ar to darba devējiem, kolēģiem un veselības jomas profesionāļiem, nodrošinot to, lai viņi būtu gatavi darba, spējīgi dzīvot neatkarīgi un sniegtu ieguldījumu sabiedrībai.

Atlases kritēriji:
Inovācija:

Ikviens ar reimatisma saslimšanu, veselības jomas profesionālis un darba devējs ir aicināts apmeklēt mājas lapu un aizpildīt anketu. Mums ir nepieciešamas atbildes no pēc iespējas vairāk cilvēkiem, lai nostiprinātu mūsu argumentus politikas veidotāju acīs.

Efektivitāte:

Pagājušā gada laikā uz aptaujas jautājumiem atbildējuši vairāk nekā 4500 cilvēki. Pasākumi ir notikuši vairāk nekā 40 valstīs. Labie piemēri mājas lapā, kas tika savākti iepriekšējos gados ir palīdzējuši celt cilvēku pašapziņu.

Atslēgasvārdi:

Pasaules reimatisma diena, reimatisms, EULAR, Iemūžini to, Strādāsim kopā




Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.