Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Vasaras nometne bērniem bāreņiem un bērniem no maznodrošinātām ģimenēm.

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

bērni bāreņi un bērni no maznodrošinātām ģimenēm

Atrašanās vieta:

Latvija

Organizācija: Nosaukums:

Talsu Kristīgā vidusskola


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

J.Grota iela 1, Talsi Tālrunis: 63291671 e-pasts: tks@talsi.teliamtc.lv Mājas lapa: www.talsichristianschool.com

Privāts

Apraksts:

Mērķi:
• Dot iespēju bērniem bāreņiem un bērniem no maznodrošinātām ģimenēm vasarā labi un lietderīgi pavadīt laiku.
• Stāstīt bērniem par Dievu.
• Ļaut bērniem izjust mīlestību un vienlīdzību.
Nometnes laikā bērnu izglītošanai tiek izmantotas dažādas metodes. Pastaigas, rotaļas, ludziņas, rokdarbi, lekcijas.
Rezultāti ir brīnišķīgi. Galvenais šīs nometnes mērķis ir iepazīstināt bērnus ar Dievu, un tas vienmēr izdodas veiksmīgi.

Atlases kritēriji:
Inovācija:

Kā jau minēju pasākuma mērķis ir iepazīstināt bērnus ar Dievu. Latvijā bērniem it īpaši bērniem no maznodrošinātām ģimenēm vasarās nav daudz iespēju piedalīties šāda vieda nometnēs, bet šī nometne sadarbībā ar draugiem Amerikā bērniem ir par brīvu.

Efektivitāte:

Nometne šovasar notika jau 13. reizi. Ir daži nometnes dalībnieki, kuri jau nometnē piedalās no 1. nometnes reizes. Ir tik brīnišķīgi redzēt bērnus izaugam. Pirms kāda laika tu viņus vēl esi redzējis kā mazus ķiparus, bet tagad jau tev priekšā stāv pieauguši, pašpārliecināti jaunieši. Nometnē gandrīz katram bērnam ir savs skolotājs, tāpēc mīlestību un gādību saņem ikviens bērns. Ir tik jauki redzēt bērnus, kuri nometnē jau jūtās kā mājās. Pirmajā dienas bērni (īpaši bērni no bērnu namiem) baidās kādam pieķerties, jo baidās, ka šo cilvēku varēs pazaudēt. Bet ir prieks, ka nometnes pēdējā dienas visi jau ir pieraduši pie apkārtnes. Bērni tiek apciemoti arī pēc nometnes. Bērnus bērnu namos regulāri apciemo viņu skolotāji, tāpēc viņiem arī gada laikā tiek veltīta mīlestība un rūpes, gādība. Nometnē piedalījās arī dalībnieki ar invaliditāti. Šiem bērniem tika veltīta īpaša uzmanība. Bija arī prieks redzēt, ka ja šiem bērniem bija grūti kaut ko izdarīt, tad citi bērni palīdzēja. Prieks arī par to, ka neviens netika atstumts vai jebkādā veidā apdalīts. Visi varēja justies vienlīdzīgi. Katru gadu bērnu skaits strauji pieaug, jo atsauksmes pa nometni vienmēr ir labas. Ja pirmajā gadā nometnē piedalījās tikai 20 bērni, tad šovasar tie bija jau 60.

Atslēgasvārdi:

nometne bērniem




Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.