/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Līderības attīstības dienas radošo industriju un kultūras nozares darbiniekiem

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

Tumšādaini cilvēki, aziāti, etnisko minoritāšu pārstāvji, cilvēki ar invaliditāti un personas strādājošas mikro-biznesā (1 – 5 darbinieki), kas darbojas radošajās un kultūras nozarēs.

Atrašanās vieta:

Apvienotā Karaliste

Organizācija: Nosaukums:

Kultūras līderības organizācija


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

Arts Council England 14 Great Peter Street, London, SW1P 3NQ Tālr.: (44) 020 7973 5159 E-pasts: info@culturalleadership.org.uk ; emma@leadershipdevelopmentdays.org.uk http://www.culturalleadership.org.uk http://www.leadershipdevelopmentdays.org.uk

Privāts

Apraksts:

Pasākuma dalībnieki gūst izpratni par līderības nozīmi mūsdienās un priekšstatu par to, kādus viņi sevi vēlas redzēt nākotnē. Vienlaikus pasākums veicina informācijas ieguvi jau esošajiem vadītājiem/ līderiem attiecībā uz līderības prasmju papildināšanas un apgūšanas iespējām augstākajā līmenī. Tādas izglītības iespējas ir daļa no divu gadu programmas ar kopējo finansējumu 12 miljonu mārciņas, kuras mērķis ir veicināt izcilu vadības un līderības prasmju līmeni kultūras sektorā.

Atlases kritēriji:
Efektivitāte:

Līderības attīstības dienas bija tik veiksmīgs pasākums, ka tā turpināšanai ir uzsākts projekta turpinājums Līderības attīstības dienas Plus, kā arī izveidota mājas lapa http://www.leadershipdevelopmentdays.org.uk

Apmierinātība:

Programmas dalībnieka komentārs: „Informācijas bagāta, jautra, relaksējoša un iedvesmojoša pieredze!” Savukārt citi uzsver, ka programmas piedāvātās apmācības iespējas un semināri ir ārkārtīgi noderīgi arī profesionāļiem, kuri jau ilgstoši darbojas vadītāju/ līderu amatos dažādās radošajās un kultūras jomās.

Atslēgasvārdi:

līderība, pasākums, apmācību programma