Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Datu bāze / Meklēt

Kā meklēt?



Izvēlaties valsti:
Ievadīt vārdu
vai daļu vārda:


Nosaukums:

Remploy: Visaptveroši nodarbinātības pakalpojumi darba meklētājiem ar veselības problēmām un invaliditāti

Mērķa grupa(s):
Mērķa grupa:

Pieauguši cilvēki ar veselības traucējumiem vai invaliditāti, kuri vēlas uzsākt darba attiecības vai arī atgriezties darba tirgū

Atrašanās vieta:

Apvienotā Karaliste

Organizācija: Nosaukums:

Nodarbinātības dienests “Remploy”


Kontaktinformācija (adrese, telefons, e-pasts, mājas lapa)

18c Meridian East, Meridian Business Park, Leicester LE19 1WZ Tālr.: (44) 0845 155 2700 Fakss: (44) 0845 155 2701 E-pasts: info@remploy.co.uk www.remploy.co.uk

Valsts iestāde

Apraksts:

Remploy ir viens no vadošajiem nodarbinātības pakalpojumu sniedzējiem Lielbritānijā cilvēkiem ar invaliditāti un kompleksiem šķēršļiem darbam. Remploy mērķis ir nodrošināt pastāvīgu darbu tiem, kam tas nepieciešams visvairāk – radīt pozitīvas izmaiņas indivīdu un kopienu dzīvē, skaidrot komerciālo izdevīgumu katram, kas ar viņiem strādā.
Plaša spektra nodarbinātības pakalpojumi ir īpaši pielāgoti darba devēju un darba meklētāju un darbinieku, kas atrodas ilgā slimības atvaļinājumā, vajadzībām. Tiek sniegti šādi pakalpojumi: attīstība, apmācība, izglītība un rehabilitācija, lai palīdzētu cilvēkiem sagatavoties darbam, iegūt darbu un to saglabāt ilgstošas darba attiecības, vienlaikus nodrošinot darba devējiem apmācītus darbiniekus.

Atlases kritēriji:
Efektivitāte:

Remploy ir apņēmies 2012./2013. gadā sniegt nodarbinātības atbalstu 20 000 cilvēkiem gadā. Viņi ir ceļa uz to, lai sasniegtu šo mērķi. 2007./2008. gadā viņi atrada darbu 6500 cilvēkiem ar invaliditāti un tiem, kam ir kompleksi šķēršļi uzsākt darba attiecības. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu tas ir 27% pieaugums.

Atslēgasvārdi:

nodarbinātība




Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.