/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Psychex: contra la violació dels drets humans de les persones amb desordres mentals

Target group (s):
Target groups:

persones afectades per la psiquiatria coercitiva

Localització:

Other countries

Proveedor: Nom de l’organització:

PSYCHEX


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Tel.: (41) 0848000033, (41) 044 2417969 Fax: (41) 044 8180871 Email: info@psychex.org http://psychex.org

ONG

Breu descripció:

Sota el pretext que són “malalts mentals”, una gran quantitat de persones són privades de llibertat i altres drets humans, a més de ser torturades amb verins nocius. L’objectiu real dels dirigents no és ajudar o curar aquestes persones, sinó forçar tota la població a “funcionar” i fer treballs absurds, posant com exemple aquells que no s’adeqüen als seus objectius d’obtenir beneficis. La millor pràctica contra les violacions de drets humans és alliberar aquestes persones i evidenciar els motius fraudulents de la psiquiatria coercitiva. Aquells que no encaixen i es rebel•len contra els primitius sistemes de generació de beneficis han de ser encara més respectats que els que hi encaixen, perquè ajuden a disminuir l’èxit d’aquells que només busquen generar beneficis. Per tant, mereixen més recolzament contra els violadors de drets humans.
Quan una persona afectada per la psiquiatria coercitiva es posa en contacte amb PSYCHEX, comencem el procediment previst a l’article 5, paràgraf 4, de la Convenció Europea de Drets Humans, instant el jutge competent a alliberar immediatament el nostre client i nomenant un advocat defensor per al judici.

Criteris de selecció
Search criteria:

Psiquiatria, psiquiatria coercitiva, drets humans, violacions de drets humans, malalt mental, llibertat, privació de llibertat, tractaments forçats, advocar, PSYCHEX, Suïssa.