/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Dia Mundial de l’Atritis 12 Oct, "http://www.worldarthritisday.org"

Target group (s):
Target groups:

Persones amb problemes de reuma o semblants

Localització:

United Kingdom

Proveedor: Nom de l’organització:

EULAR: Lliga Europea Contra el Reumatisme


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Florian Klett Coordinador de Projecte EULAR Secretariat Seestrasse 240 CH - 8802 Kilchberg Tel.: +41/44 71 630-35 Fax: +41/44 71 630-39 florian.klett@eular.org

ONG

Breu descripció:

Concurs de fotos, al qual poden participar totes les persones amb problemes de reumatisme. És innovador el fet que el guanyador pot assistir al Congrés de Tardor d’EULAR: una oportunitat per a les persones amb problemes de reumatisme, de veure què es fa a Europa.
http://www.worldarthritisday.org/picturethis/index.php

L’estudi en línia Let’s Work Together (Treballem Junts) té l’objectiu de trobar maneres positives que ocupadors, persones amb problemes de reumatisme i professionals de la salut puguin treballar junts i dur als mitjans i als polítics aquesta important decisió i el diàleg.

Picture This és una galeria de fotos en línia i un concurs per a persones amb problemes de reumatisme. Aquestes persones poden compartir les seves experiències de treball mitjançant una fotografia, i inspirar-ne d’altres amb el mateix tipus de problema per tal que treballin conjuntament amb els seus ocupadors, companys de feina i professionals de la salut per garantir que són aptes per treballar, capaços de viure de manera independent i de contribuir a la societat.

Criteris de selecció
Innovació:

Totes les persones amb problemes de reumatisme, els professionals de la salut i els ocupadors, ens haurien de visitar i respondre el qüestinari: ens cal molta gent per generar arguments poderosos davant dels polítics.

Efectivitat:

L’any passat, més de 4500 persones van lliurar el seu qüestionari. S’han documentat activitats a més de 40 països. Els exemples de les millors pràctiques d’anys anteriors que s’han mostrat al web han contribuït a generar confiança entre les persones.

Search criteria:

Dia mundial de l’artritis, malalties reumàtiques, eular, comitè permanent del pare, picture this, let’s work together