/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Regió Vidzeme (Letònia): Jocs esportius per a persones amb discapacitat

Target group (s):
Target groups:

persones amb discapacitat

Beneficiaries:

persones amb discapacitat

Localització:

Latvia

Proveedor: Nom de l’organització:

Associació “SUPPORT to people with special needs” (Suport a les persones amb necessitats especials)


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Rīgas street 35, Valka, LV-4701, Letònia Tel.: 29272534 Email: valkas_ib@inbox.lv

ONG

Breu descripció:

L’objectiu de l’activitat és:
1) facilitar la participació de las persones amb discapacitat en jocs esportius, saludables i atractius, així com proporcionar-los més integració social.
2) sensibilitzar la societat sobre els problemes de les persones amb discapacitat.
3) promoure l’esport de masses com a acció recreativa i de rehabilitació, com una activitat saludable per a les persones amb discapacitat.
4) enfortir l’autoestima de les persones amb discapacitat.

Els mètodes utilitzats són:
El principi més important és el de la igualtat. Així doncs, les persones amb discapacitats són membres iguals de la societat, sense prejudici de la seva discapacitat i tothom té la força personal per participar en una vida social. El mètode utilitzat facilita que les persones s’involucrin personalment i activa, ja que es podia participar com a membre d’un equip, però també individualment.

Criteris de selecció
Innovació:

Aquesta activitat ofereix una aplicació innovadora, ja que no tan sols va ser implementada per l’associació, sinó també en col•laboració amb els joves del comtat de Valka. Durant l’esdeveniment, els participants participaven en jocs esportius i els joves i els representants dels municipis del comtat de Valka van adquirir més experiència amb persones amb discapacitat i els seus problemes. El resultat va ser que els representants dels municipis de Valka van poder entendre millor la necessitat d’accessibilitat ambiental i altres problemes dels municipis.

Efectivitat:

En total, més de 110 participants van participar en jocs esportius. El president dels municipis de Valka ha reconegut que, en el futur, estaran oberts a cooperar, i ha mostrat la seva disposició per ocupar-se dels problemes de les persones amb discapacitats.

Satisfacció:

Aquells que van participar als jocs esportius van quedar molt satisfets, i també es van rebre molt bones referències d’altres organitzacions participants.

Dissemination:

Els principals canals de divulgació de la informació van ser els mitjans de comunicació de masses, així com l’enviament d’e-mails i correus postals a d’altres ONGs.

Exploitation:

Els jocs esportius permeten que una persona amb discapacitat surti de la seva rutina diària i el seu entorn, i s’involucri en una vida social activa. En aquest tipus d’esdeveniment, amb la participació del govern i els representants municipals, una persona amb discapacitat sent més clarament que la societat també la necessita. Per tant, en el futur, els municipis es poden comunicar més fàcilment amb ells per tal de trobar millors solucions per a la vida.

Search criteria:

biedrība ATBALSTS, jocs esportius, regió Vidzeme, comtat de Valka