Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Centre de suport a iguals per al desenvolupament d’habilitats socials i rehabilitació professional de les persones amb discapacitat o discapacitat imminent

Target group (s):
Target groups:

persones amb discapacitat

Beneficiaries:

persones amb discapacitat

Localització:

Latvia

Proveedor: Nom de l’organització:

Organització de cooperació de persones amb necessitats especials “Sustento”


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Nīcgales street 26, Rīga, LV-1035, LETÒNIA Tel.: (+371) 67590437 Email: sustento@sustento.lv Lloc web: www.sustento.lv

ONG

Breu descripció:

La idea del projecte és desenvolupar grups de suport a iguals, permetent rebre suport dels companys i facilitant la integració de les persones amb discapacitat a la vida social i el mercat laboral. També es va establir un programa d’actualització/millora de les habilitats socials i es van formar líders de grups de suport. El centre de suport té ja 7 punts de suport en altres organitzacions, que han ajudat a més de 1000 persones. Més de 200 persones participen als grups de suport.

Criteris de selecció
Innovació:

La idea del recolzament entre iguals s’ha implantat a Letònia per primera vegada, oferint la possibilitat de discutir qüestions amb professionals que ofereixen ajut i que poden entendre plenament la situació. Les persones amb discapacitat o discapacitat imminent tenen l’oportunitat de rebre ajut en una àrea específica, ja que el centre de suport ofereix consultes i grups de suport sobre diverses malalties per a les persones afectades i les seves famílies.

Efectivitat:

En tan sols un any es va proporcionar suport 4700 vegades. Una mitjana de 100 persones al mes han rebut suport. 52 membres de grups de suport i clients de punts de suport s’han incorporat al treball voluntari. Aquest servei ha estat registrat al registre del servei social. El programa formatiu del centre de suport ha estat autoritzat a l’ajuntament de Riga.

Dissemination:

Informació sobre el centre de Suport i els punts de Suport en webs d’organitzacions participants, distribució de fulletons informatius, moltes notícies publicades en diaris, històries de televisió.

Exploitation:

Ja hi ha 7 organitzacions involucrades en el treball en xarxa dels centres de suport, i hi ha plans per a una futura ampliació d’aquest treball en xarxa.

Search criteria:

Persones amb discapacitat, grups de suport, centres de suport




Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.