/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Fem-ho tot plegats!

Target group (s):
Target groups:

infants i joves amb trastorns funcionals i les seves famílies

Beneficiaries:

infants i joves amb trastorns funcionals i les seves famílies

Localització:

Latvia

Proveedor: Nom de l’organització:

Grup de ball “Mazais cilvēciņš” (petit humà) de l’associació “We for our children” (nosaltres per als nostres infants)


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Saieta laukums -1 , Madona , LV 4801, LETÒNIA Tel.: (+371) 26123569, 26450385 Email: mara.pa@inbox.lv

ONG

Breu descripció:

El grup de ball reuneix infants i joves amb discapacitats funcionals i necessitats especials, així com els seus pares. Aquesta idea ha estat adoptada d’Alemanya. És teràpia de ball.
Els balls que fem són originals, ja que la professora els prepara especialment per al nostre grup.
El més important és que podem actuar junts i que tenim aquesta meravellosa oportunitat d’estar plegats en comptes d’estar sols amb els nostres problemes i el nostre dolor. Els més beneficiats són els nostres infants i joves, que poden ballar i conèixer’s. El grup es reuneix dues vegades al mes en dissabte, ja que entre setmana els nostres dançaires estan estudiant en escoles, i no tan sols al comtat de Madona, sinó també en escoles integrals i escoles especialitzades d’altres comtats.
Ballem junts, participem en activitats esportives i viatgem junts.

Criteris de selecció
Innovació:

Som diferents perquè impliquem a tota la família en les nostres activitats. Tot, a tot arreu, junts!

Efectivitat:

L’organització “We for our children” fou fundada el 1999 per
Ingrīda Evalone. Al principi fou difícil reunir i convèncer mares i pares. No hi havia recolzament per part del veïnat. Inicialment el grup de ball tenia 8 participants. Amb les seves activitats, el grup i l’assocació van animar a d’altres persones amb necessitats i interessos semblants a incorporar-se a l’associació i a ballar. Ara hi ha 22 membres al grup de ball

Satisfacció:

Heus ací algunes cites de membres del grup de ball:
- ”Estic al grup de ball des del principi. Em va molt i molt bé aquí. És tan, però tan divertit!”
- ”Ens dóna molt el fet d’implicar-nos en el ball! Ens sentim recolzats, fem noves amistats, guanyem confiança en què podem fer més del que ens havíem pensat. Jo ballo amb la meva filla. Rebem suport quan ens reunim amb persones que tenen un problema semblant i, per descomptat, estant junts, ballant, fent esport, acampant, participant en seminaris i viatjant TOTS PLEGATS! Estem realment molt, molt contents de formar part del grup de ball.”
- “Vivíem a casa. Tot era una càrrega. La vida era irritant i insuportable. No volia ni tan sols una cosa per viure. Llavors el grup de ball Lienīte drom ens va convidar a una excursió amb el grup de ball a Eslovàquia. Després de l’excursió i de veure el que poden arribar a fer els petits dançaires, vam voler provar, a veure si també podíem fer-ho. I des que vam entrar al grup de ball, la nostra vida ha canviat de cap a peus. Som feliços! I el que és més important, en Matīss no pot esperar per anar a Madona a ballar i fer amics. A en A Matīss li agrada que estiguem junts. S’ha tornat més raonable i disciplinat. Actua de manera diferent a casa i la família s’en sent feliç. Entenem que podem i som capaços de fer molt més del que crèiem. En conèixer altres casos vam entendre que no estem sols i que junts som forts!”

Dissemination:

La informació sobre les activitats es divulga regularment a través del diari local Stars, i està disponible als municipis del comtat.
Durant seminaris i reunions s’estableix un contacte més estret entre les famílies. Estem oberts a nous contactes i col•laboracions!

Exploitation:

Altres ONGs que vulguin utilitzar els nostres mètodes de treball seran benvingudes. Estem oberts a qualsevol tipus de col•laboració.

Search criteria:

Terapia de ball, ball, suport familiar