Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Jaunumi / Notiks īsfilmas par cilvēku ar invaliditāti integrāciju pirmizrāde

NOTIKS ĪSFILMAS PAR CILVĒKU AR INVALIDITĀTI INTEGRĀCIJU PIRMIZRĀDE

02.06.2009.

Projekta „Mācību laboratorija - integrācijai” ietvaros uzņemta īsfilma par cilvēku ar invaliditāti integrāciju izglītībā un nodarbinātības sfērā. Tās starptautiskā pirmizrāde notika 12.maijā projekta ietvaros organizēto apmācību laikā Spānijā, bet Latvijas pirmizrāde notiks 10 .jūnijā. Vēlāk īsfilma būs skatāma arī projekta mājas lapā www.tavanakotne.eu 

Filma tika uzņemta ar mērķi apkopot projekta laikā iegūto pieredzi, vizuāli atspoguļot projekta partnervalstu pieredzi cilvēku ar invaliditāti integrācijā, kā arī radīt iedvesmu jaunām idejām un izaicinājumiem. Lai filma būtu saprotama pēc iespējas plašākai auditorijai, tā ir skatāma gan latviešu, gan angļu, gan arī spāņu valodā. Filma būs pieejama arī DVD formātā. Tās ilgums ir 20 minūtes.

Viena no filmas līdzautorēm Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” pārstāve Maija Muceniece atzīst: „Visspilgtāk atmiņā iespiedušās tikšanās ar filmas varoņiem – cilvēkiem, kuri ikdienā rada neatkarīgu dzīvi cilvēkiem ar invaliditāti, cilvēkiem, par kuriem runā viņu darbi. Patiesi iedvesmojoši piemēri!”

Pirmizrāde notiks 10. jūnijā plkst.15:00 , Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” telpās, Kr. Valdemāra ielā 38, Rīgā. Pēc filmas pirmizrādes tās autoru grupa un starptautisko apmācību dalībnieki dalīsies iespaidos par projekta un apmācību laikā gūto pieredzi. PIEDALĪTIES AICINĀTS IKVIENS, IEPRIEKŠ PIESAKOTIES pa e-pastu vita@comperio.lv vai tālruni 67213003!

Sīkāk ar projektu iespējams iepazīties klāt pievienotajā info lapā vai apmeklējot projekta mājas lapu www.tavanakotne.eu



Atpakaļ ...
Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.