Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Notícies / “We are strong” (som forts) anuncia la competició de millors pràctiques per a la integració de persones amb discapacitat

L’associació de persones amb discapacitats i els seus amics “Apeirons”, en col·laboració amb Comperio Ltd ha anunciat una competició amb l’objectiu de reunir i promoure els exemples de millors pràctiques que ja estan ajudant la gent discapacitada a integrar-se en l’educació i el treball. La competició resta oberta fins el 16 de setembre de 2009

Qualsevol persona física o jurídica letona que hagi implantat algun projecte al llarg dels 5 darrers anys, per oferir a les persones amb discapacitat serveis orientats a la seva educació o a la seva ocupació, està convidada a participar a la competició. El mateix sol·licitant o qualsevol altra persona poden introduir els exemples de millors pràctiques.

Podeu trobar més informació sobre aquesta competició al web letó del projecte.

Totes les entrades que es facin per a la competició passaran a formar part de la base de dades del Projecte, cosa que permetrà a d’altres organitzacions rebre noves idees per activitats futures.



Atpakaļ ...
Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.