Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Notícies / A Letònia s’han rebut més de 60 projectes al concurs per a la integració de les persones amb discapacitat “Som Forts” (“We are strong”)

El concurs anunciat per l’Associació de persones amb discapacitat i els seus amics “Apeirons” i Comperio, Ltd, ha rebut 64 projectes amb exemples de bones pràctiques que ens mostren com les persones amb discapacitat es poden inserir en l’educació, l’ocupació i la vida social.

“És un gran plaer que tantes ONGs, escoles, municipis, institucions governamentals i individus hagin respost a la nostra convocatòria. Els exemples rebuts són molt variats i interessants. Al jurat del concurs li espera una tasca difícil, tot i que plaent, per avaluar-los!”, diu el director de la junta de l’Associació de persones amb discapacitat i els seus amics “Apeirons”.

Els exemples rebuts seran avaluats per la seva innovació, eficàcia, satisfacció dels destinataris, possibilitat d’aprofitament i difusió dels resultats del projecte.

Volem expressar el nostre especial agraïment als fons d’integració social de Letònia, que ens van proporcionar 19 exemples de millors pràctiques, després d’avaluar els projectes que financen mitjançant el Fons Social Europeu i d’altres recursos.

Suport informatiu del periòdic del concurs: Neatkarīgā Rīta Avīze.

 

Per a més informació:

Gunta Misāne,

Directora del projecte “Learning Lab for Integration”(Laboratori d’Aprenentatge per a la Integració)

Comperio,Ltd Balasta dambis 58/2, Rīga, LV 1048, LETÒNIA

Tel.:(+371) 67213020, fax: (+371) 67213046, mòbil: (371!)29115356

Email: --

www.comperio.lv

 



Atpakaļ ...
Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.