Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Notícies

Acte de cloenda del projecte “Learning LAB for Integration” a Girona
El passat dia 20 de novembre se celebrà a l’Hotel d’Entitats de Salt l’acte de cloenda del projecte “Learning LAB for Integration” liderat per Espiral, Entitat de Serveis i que ha treballat la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat a Girona.
Llegir més ...
Vine a conèixer bones pràctiques en el treball amb persones discapacitades a l’Acte final del projecte Europeu
Vine a conèixer bones pràctiques en el treball amb persones discapacitades a l’Acte final del projecte Europeu "Learning Lab for Integration", que se celebrarà a L’hotel d’Entitats de Salt, al C/ Sant Dionís, 42 (darrera “Les Bernardes”) el dia 20 de novembre de 17h a 20h".
Llegir més ...
A Letònia s’han rebut més de 60 projectes al concurs per a la integració de les persones amb discapacitat “Som Forts” (“We are strong”)
17.09.2009.
El concurs anunciat per l’Associació de persones amb discapacitat i els seus amics “Apeirons” i Comperio, Ltd, ha rebut 64 projectes amb exemples de bones pràctiques que ens mostren com les persones amb discapacitat es poden inserir en l’educació, l’ocupació i la vida social.
Llegir més ...
Documental sobre la integració de les persones discapacitades, disponible ara també en DVD
27.08.2009.
El documental sobre la integració de persones discapacitades en l’educació i el mercat de treball, està disponible ara en format DVD. També el podeu veure a Youtube. El film ha estat produït en el marc del projecte “Learning Lab for Integration” (Laboratori d’aprenentatge per a la integració)
Llegir més ...
Afegiu el vostre exemple de bones pràctiques a la base de dades i feu que altres us coneguin!
10.08.2009.
Ens agradaria cridar-vos l’atenció sobre la base de dades que s’ha elaborat en el marc del projecte “Learning Lab for Integration” finançat per programa Grundtvig d’Aprenentatge Permanent. A la base de dades podeu familiaritzar-vos amb exemples de bones pràctiques sobre com les persones amb diferents tipus de discapacitat es reinsereixen al mercat laboral, com s’integren a la societat i com aprenen i adquireixen noves capacitats. Tothom està convidat no només a conèixer altres bones pràctiques, sinó a afegir i compartir les seves pròpies experiències. La base de dades està disponible al lloc web www.sufuturo.eu.

Llegir més ...
“We are strong” (som forts) anuncia la competició de millors pràctiques per a la integració de persones amb discapacitat
11.06.2009.
L’associació de persones amb discapacitats i els seus amics “Apeirons”, en col·laboració amb Comperio Ltd ha anunciat una competició amb l’objectiu de reunir i promoure els exemples de millors pràctiques que ja estan ajudant la gent discapacitada a integrar-se en l’educació i el treball. La competició resta oberta fins el 16 de setembre de 2009
Llegir més ...
Curso de formación internacional para los profesionales
26.05.2009.
El primer día del curso fue dedicado a la presentación de los participantes del curso y la presentación del proyecto y sus resultados. Fue mostrada la película sobre los ejemplos de buenas prácticas en la integración de las personas con discapacidad, que había sido elaborada durante el proyecto, distintos programas de motivación y tuvo lugar la discusión sobre la imagen de las personas con discapacidad y las maneras de percepción en distintos países.
Llegir més ...
Estreno de curtomeraje sobre la integracion de las personas con discapacid
02.06.2009.
El cortometraje sobre la inclusión de las personas con discapacidad en las actividades de educación y empleo ha sido producido durante el proyecto "Learning Lab for Integration”. El estreno internacional tuvo lugar el 12 de mayo durante el curso de formación en España, pero el estreno en Letonia tendrá lugar el 10 de junio de 2009.
Llegir més ...
RESULTATS de les visites d’intercanvi d’experiències del projecte „Learning Lab for Integration”
16.12.2008
Els participants del projecte „Learning Lab for Integration” reconeixen l’establiment de la nova xarxa de contactes entre organitzacions i institucions que treballen per la integració de les persones amb discapacitat a la societat i al mercat laboral, com a major assoliment del projecte.
Llegir més ...

Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.