Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Jaunumi / Sāksies otrā darba vizīte Žironā, Spānijā

 Sāksies otrā darba vizīte Žironā, Spānijā

10.10.2008.

Nākamnedēļ, no 11.līdz 13.novembrim starptautiskā projekta  „Mācību Laboratorija - integrācijai” ietvaros notiks otrā darba vizīte,  šoreiz Žironā, ar mērķi iepazīties ar invalīdu integrācijas projektiem un  labās prakses piemēriem Spānijā. Darba grupa, kuras sastāvā būs eksperti no Latvijas, Lielbritānijas un Spānijas, apmeklēs speciālas iestādes cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un organizācijas, kuras palīdz gan pašiem invalīdiem, gan viņu tuviniekiem un ģimenes locekļiem, piemēram, Sant Tomas centrs.

Paredzēta tikšanās ar invalīdiem, kuri strādā īpaši viņiem izveidotā kooperatīvā Fagedā. Vizītes  ietvaros notiks tikšanās arī ar specializēto mācību iestāžu  darbiniekiem, topošajiem pedagogiem un audzēkņiem – Estel School, Terapeitiskās Pedagoģijas centrs.   Tā būs lieliska iespēja uzzināt par to, kā Spānijā, Katalonijas  provincē tiek organizēta palīdzība un atbalsts cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, risināti jautājumi par viņu integrāciju sabiedriskajā dzīvē, izglītības sistēmā, kā arī darba tirgū.



Atpakaļ ...
Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.