Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Jaunumi / Maijā notiks starptautiskas apmācības profesionāļiem, kas strādā ar cilvēkiem ar invaliditāti

Maijā notiks starptautiskas apmācības profesionāļiem, kas strādā ar cilvēkiem ar invaliditāti

15.04.2009.

No 11.-15. maijam notiks apmācības profesionāļiem, kas strādā ar cilvēkiem ar invaliditāti un vēlas apgūt jaunas metodes to sekmīgai integrācijai darba tirgū un izglītības aktivitātēs.

Apmācības notiks projekta  „Mācību Laboratorija - integrācijai” ietvaros Žironas reģionā Spānijā un tās vadīs starptautiska apmācītāju komanda. Tās apmeklēs dalībnieki no visām projekta partnervalstīm. Apmācību ietvaros ar dažādu formālu un neformālu metožu palīdzību dalībnieki tiks iepazīstināti ar nodarbinātības iespējām un mehānismiem Latvijā, Spānijā un Lielbritānijā, dažādām atbalsta un motivācijas programmām un izglītības metodēm. Tiks diskutēts par cilvēku ar invaliditāti tēlu dažādās valstīs, un nākotnes redzējumu, kā arī iepazīti dažādi labie piemēri, gan klātienē, gan arī ar apmācītāju palīdzību.



Atpakaļ ...
Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.