Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Jaunumi / Izsludināts labo piemēru konkurss cilvēku ar invaliditāti integrācijai "Mēs esam stipri”

TIEK IZSLUDINĀTS LABO PIEMĒRU KONKURSS

CILVĒKU AR INVALIDITĀTI INTEGRĀCIJAI

“MĒS ESAM STIPRI”  

Invalīdu un viņu draugu apvienība „Apeirons” sadarbībā ar SIA „Comperio” organizē konkursu, kura mērķis ir apzināt un popularizēt labās prakses piemērus cilvēku ar invaliditāti integrācijai izglītībā un nodarbinātībā. Konkursa pieteikumus var iesniegt līdz 16.09.2009

Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis atzīmē „Ar šo konkursu vēlamies godināt tās nevalstiskās organizācijas, cilvēkus, pašvaldības vai valsts institūcijas, kas palīdz cilvēkiem ar invaliditāti atgriezties darba tirgū, integrēties sabiedrībā, iegūt izglītību un jaunas kvalifikācijas iemaņas.” 

Konkursā aicināta piedalīties ikviena juridiska vai fiziska persona, kas pēdējo 5 gadu laikā īstenojusi projektu, sniegusi pakalpojumus vai kā savādāk veicinājusi cilvēku ar invaliditāti integrāciju izglītībā vai nodarbinātībā. Pretendents var pieteikt vairākus labos piemērus. Labos piemērus var pieteikt ne tikai paši pretendenti, bet arī jebkurš Latvijas iedzīvotājs.

Konkursa pieteikums jāiesniedz datorrakstā, aizpildot pieteikuma anketu un labā piemēra anketu, kas atrodama mājas lapā www.tavanakotne.eu. Turpat ir iespējams iepazīties arī ar konkursa nolikumu.

Izvērtējot pieteikto piemēru inovāciju, efektivitāti un citus sasniegumus, konkursa komisija izvēlēsies piecus labākos piemērus, no kuriem viens kļūs par konkursa galveno uzvarētāju. Konkursa galvenās balvas ieguvēji balvā saņems portatīvā datora un projektora komplektu. Tiks pasniegtas arī četras vērtīgas veicināšanas balvas. Katrs labo piemēru pieteicējs saņems piemiņas balvas. Konkursa uzvarētāji tiks nosaukti oktobra vidū konkursa noslēguma pasākumā, kurā piedalīsies visi konkursa pretendentu pieteicēji un pretendenti.

Pieteikuma anketu un citus materiālus var iesniegt personīgi un pa pastu (iesniegumam pievienojot arī konkursa pieteikuma elektronisko versiju) vai e-pastu, pārliecinoties, ka sūtītie materiāli sasniedz saņēmēju līdz norādītajam termiņam.

Adrese konkursa pieteikumu iesniegšanai:

Cilvēku ar invaliditāti un viņu draugu apvienība „Apeirons”, 

Kr.Valdemāra iela 38,Rīga, LV –1010.

e-pasts: konkurss@tavanakotne.eu



Atpakaļ ...
Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.