Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ KONKURSS / 17.09.2009 Konkursam cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” pieteikti vairāk nekā 60 labie piemēri

» 26.10.2009.Ielūdzam uz konkursa „Mēs esam stipri” noslēguma semināru un apbalvošanas pasākumu 30.oktobrī
» 26.10.2009.Piektais konkursa cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” finālists
» 24.10.2009. Nosaukts konkursa cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” ceturtais finālists
» 22.10.2009.Nosaukts konkursa cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” trešais finālists
» 15.10.2009. Nosaukts konkursa cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” otrais finālists
» 07.10.2009. Noskaidrots konkursa cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” pirmais finālists
» 17.09.2009. Konkursam pieteikto labo piemēru saraksts
» 17.09.2009 Konkursam cilvēku ar invaliditāti integrācijai “Mēs esam stipri” pieteikti vairāk nekā 60 labie piemēri
» 11.06.2009. Konkursa apraksts


Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” sadarbībā ar SIA „Comperio” izsludinātajā konkursā iesniegti 64 labās prakses piemēri cilvēku ar invaliditāti integrācijai izglītībā, nodarbinātībā un sabiedriskā dzīvē.

„Patiess prieks, ka mūsu aicinājumam atsaukušies tik daudzas nevalstiskās organizācijas, skolas, pašvaldības, valsts institūcijas un arī individuālie pieteicēji. Iesniegtie piemēri ir dažādi un patiešām interesanti. Konkursa žūrijai stāv priekšā grūts, bet patīkams darbs, lai tos izvērtētu!” saka Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis.

Atgādinām, ka konkursa žūrijā piedalīsies Fonda ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, aktieris Gundars Āboliņš, Valsts izglītības satura centra par speciālo izglītību atbildīgais darbinieks Guntis Vasiļevskis, Tieslietu ministrijas Sabiedrības integrācijas departamenta direktore Ruta Klimkāne, kā arī projekta īstenotāju pārstāvji: „Apeirona” valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis un SIA „Comperio” valdes priekšsēdētāja Gunta Misāne.

Iesniegtie darbi tiks vērtēti pēc to inovatīvās pieejas, efektivitātes, mērķa grupas apmierinātības, piemēra izmantojamības citās organizācijās, kā arī informācijas un sasniegto rezultātu izplatīšanas.

Īpašs paldies jāsaka Sabiedrības integrācijas fondam, kas iesniedza 19 labos piemērus, kurus tā darbinieki izvēlējās no Eiropas Sociālā fonda un citu avotu finansēto Sabiedrības integrācijas fonda administrēto programmu projektu klāsta.

Konkursa galvenās balvas ieguvēji balvā saņems portatīvā datora un projektora komplektu. Tiks pasniegtas arī četras veicināšanas balvas. Arī katrs labo piemēru pieteicējs saņems piemiņas balvas. Konkursa uzvarētāji tiks nosaukti oktobra vidū konkursa noslēguma pasākumā, kurā piedalīsies visi konkursa pretendentu pieteicēji un pretendenti.

Pilns pieteikto piemēru saraksts atrodams šeit.

Konkursa informatīvais atbalstītājs: Neatkarīgā Rīta Avīze.

Informāciju sagatavoja

Gunta Misāne, SIA Comperio, Projekta “Mācību laboratorija – integrācijai” vadītāja

Balasta dambis 58/2, Rīga, LV 1048

Tālr.: 67213020, fakss: 67213046, mob.tālr.: 29115356

E-pasts: --

www.comperio.lv

 


Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.