Sākumlapa | Kontakti
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
DATU BĀZE


/ Jaunumi / Treneru darba tikšanās Rīgā

Treneru darba tikšanās Rīgā

27.03.2009.

26. martā projekta  „Mācību Laboratorija - integrācijai” ietvaros Rīgā notika apmācītāju darba tikšanās. Tajā tikās treneri no visām projekta partnervalstīm, lai klātienē apspriestu projekta ietvaros gaidāmo apmācību programmu.

Tikšanās laikā Dr. Maria Pallisera Diaz pasniedzēja no Žironas universitātes (Spānija), Pippa Cann, Point Europa projektu vadītāja (Lielbritānija) un Dace Rodziņa, Invalīdu un viņu draugu apvienības Apeirons projektu vadītāja (Latvija) vienojās par apmācību programmas galvenajām tēmām un saturu.

Šī gada 11.-15. maijā Spānijas pilsētā Žironā norisināsies apmācības profesionāļiem, kas strādā ar cilvēkiem ar invaliditāti, kuras vadīs starptautiska treneru komanda. Apmācību ietvaros ar dažādu formālu un neformālu metožu palīdzību dalībnieki tiks iepazīstināti ar nodarbinātības iespējām un mehānismiem Latvijā, Spānijā un Lielbritānijā, dažādām atbalsta un motivācijas programmām un izglītības metodēm.



Atpakaļ ...
Printēt

A   A   A    
Augsta kontrasta versija





  Meklēt














Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šis paziņojums atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.