Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Prometeus.cat: programa de projectes de mobilitat

Target group (s):
Target groups:

persones amb risc d’exclusió social, incloent persones amb discapacitats

Beneficiaries:

Diferents entitats europees que actuen com a socis.

Localització:

Spain

Proveedor: Nom de l’organització:

Espiral, Entitat de Serveis.


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Joaquim de Toca, President C/ Sant Dionís, 42 17190 Salt, Girona, Espanya Número de telèfon: +34 972 24 10 36 gestio@espirals.org www.espirals.org

ONG

Breu descripció:

Prometeus.cat és el programa global que reuneix tots els programes europeus de mobilitat.
Aquest projecte de mobilitat tracta d’experiències laborals a l’estranger, per tal de conèixer altres contextos laborals, millorar el CV i els idiomes, i facilitar la inclusió al país d’origen.

Criteris de selecció
Innovació:

L’estada en un país europeu implica: Canviar un entorn rutinari, nacional i conegut per entorns nous i desconeguts. Això significa adaptar-se a una nova situació, tot adquirint una nova actitud i un creixement personal.
A Espiral, nosaltres, a més a més, oferim l’oportunitat d’experiències laborals a l’estranger a una àmplia varietat d’edats. Des dels 18 anys fins a més de 45 anys. En el cas dels darrers, es tracta d’un nou projecte per controlar la gestió del canvi demogràfic.

Efectivitat:

Des de l’any 2000, vem començar a gestionar ajuts econòmics per experiències laborals destinats a un grup de persones discapacitades, incloent 5 persones amb discapacitat física i 5 persones amb malaltia mental.
Al llarg de l’any 2001 vam fer el mateix, tot i que en aquesta ocasió actuàvem com a centre amfitrió per a 11 persones amb malaltia mental, procedents d’Itàlia.
En els anys següents, el flux de beneficiaris va augmentar i el 2008 hem estat gestionant 20 experiències de treball subvencionades i 28 del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). Apart d’això, estem en procés de gestionar 20 experiències laborals per a persones de més de 45 anys al llarg dels mesos vinents.

Satisfacció:

Hi ha proves de la satisfacció, com ara cartes dels beneficiaris que expliquen les seves experiències, informes i fins i tot vídeos.
Volem enviar també un petit qüestionari als beneficiaris, al cap d’uns sis mesos, per tal d’avaluar l’impacte de l’experiència sobre la seva feina.

Dissemination:

Per emprendre aquestes tasques relatives a la informació i divulgació, utilitzem principalment una llista d’enviament de correus, que inclou les institucions i persones interessades, així com l’administració local i punts d’informació.
També disposem d’un web on les persones poden trobar tota mena d’informació sobre els nostres projectes de mobilitat.

Search criteria:

ocupació, mobilitat




Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.