/ Notícies / Afegiu el vostre exemple de bones pràctiques a la base de dades i feu que altres us coneguin!

Ens agradaria cridar-vos l’atenció sobre la base de dades que s’ha elaborat en el marc del projecte “Learning Lab for Integration” finançat per programa Grundtvig d’Aprenentatge Permanent. A la base de dades podeu familiaritzar-vos amb exemples de bones pràctiques sobre com les persones amb diferents tipus de discapacitat es reinsereixen al mercat laboral, com s’integren a la societat i com aprenen i adquireixen noves capacitats. Tothom està convidat no només a conèixer altres bones pràctiques, sinó a afegir i compartir les seves pròpies experiències. La base de dades està disponible al lloc web www.sufuturo.eu.

La base de dades aglutina en aquests moments diferents exemples de Letònia, Regne Unit i Catalunya, però no ens volem aturar aquí. Existeixen molt bones idees, projectes, organitzacions a tot Europa. Tant nosaltres com un nombre creixent de visitants a la pàgina web, ens agradaria descobrir-les i compartir experiències ajudant a persones amb discapacitat! 

Si la vostra organització té un projecte o coneix algun altre projecte o organització que hagi estat efectiva en la integració de persones amb discapacitat al mercat laboral, la formació o inclusió a la vida social, necessitem urgentment que afegiu aquest exemple de bona pràctica a la base de dades! Només cal que seguiu les instruccions de la pàgina web i que ens expliqueu el vostre projecte o organització!

Utilitzeu aquesta oportunitat única de promoure les vostres idees, projectes o organització per a professionals de tot Europa sense cap cost!



Atpakaļ ...