Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Notícies / Afegiu el vostre exemple de bones pràctiques a la base de dades i feu que altres us coneguin!

Ens agradaria cridar-vos l’atenció sobre la base de dades que s’ha elaborat en el marc del projecte “Learning Lab for Integration” finançat per programa Grundtvig d’Aprenentatge Permanent. A la base de dades podeu familiaritzar-vos amb exemples de bones pràctiques sobre com les persones amb diferents tipus de discapacitat es reinsereixen al mercat laboral, com s’integren a la societat i com aprenen i adquireixen noves capacitats. Tothom està convidat no només a conèixer altres bones pràctiques, sinó a afegir i compartir les seves pròpies experiències. La base de dades està disponible al lloc web www.sufuturo.eu.

La base de dades aglutina en aquests moments diferents exemples de Letònia, Regne Unit i Catalunya, però no ens volem aturar aquí. Existeixen molt bones idees, projectes, organitzacions a tot Europa. Tant nosaltres com un nombre creixent de visitants a la pàgina web, ens agradaria descobrir-les i compartir experiències ajudant a persones amb discapacitat! 

Si la vostra organització té un projecte o coneix algun altre projecte o organització que hagi estat efectiva en la integració de persones amb discapacitat al mercat laboral, la formació o inclusió a la vida social, necessitem urgentment que afegiu aquest exemple de bona pràctica a la base de dades! Només cal que seguiu les instruccions de la pàgina web i que ens expliqueu el vostre projecte o organització!

Utilitzeu aquesta oportunitat única de promoure les vostres idees, projectes o organització per a professionals de tot Europa sense cap cost!



Atpakaļ ...
Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.