Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Base de dades / Recerca

Com buscar?



Esculliu un país
Recerca per paraula o part d'una paraula:


Títol:

Dia Mundial de l’Atritis 12 Oct, "http://www.worldarthritisday.org"

Target group (s):
Target groups:

Persones amb problemes de reuma o semblants

Localització:

United Kingdom

Proveedor: Nom de l’organització:

EULAR: Lliga Europea Contra el Reumatisme


Dades de contacte (adreça, telèfon, correu electrònic, pàgina web):

Florian Klett Coordinador de Projecte EULAR Secretariat Seestrasse 240 CH - 8802 Kilchberg Tel.: +41/44 71 630-35 Fax: +41/44 71 630-39 florian.klett@eular.org

ONG

Breu descripció:

Concurs de fotos, al qual poden participar totes les persones amb problemes de reumatisme. És innovador el fet que el guanyador pot assistir al Congrés de Tardor d’EULAR: una oportunitat per a les persones amb problemes de reumatisme, de veure què es fa a Europa.
http://www.worldarthritisday.org/picturethis/index.php

L’estudi en línia Let’s Work Together (Treballem Junts) té l’objectiu de trobar maneres positives que ocupadors, persones amb problemes de reumatisme i professionals de la salut puguin treballar junts i dur als mitjans i als polítics aquesta important decisió i el diàleg.

Picture This és una galeria de fotos en línia i un concurs per a persones amb problemes de reumatisme. Aquestes persones poden compartir les seves experiències de treball mitjançant una fotografia, i inspirar-ne d’altres amb el mateix tipus de problema per tal que treballin conjuntament amb els seus ocupadors, companys de feina i professionals de la salut per garantir que són aptes per treballar, capaços de viure de manera independent i de contribuir a la societat.

Criteris de selecció
Innovació:

Totes les persones amb problemes de reumatisme, els professionals de la salut i els ocupadors, ens haurien de visitar i respondre el qüestinari: ens cal molta gent per generar arguments poderosos davant dels polítics.

Efectivitat:

L’any passat, més de 4500 persones van lliurar el seu qüestionari. S’han documentat activitats a més de 40 països. Els exemples de les millors pràctiques d’anys anteriors que s’han mostrat al web han contribuït a generar confiança entre les persones.

Search criteria:

Dia mundial de l’artritis, malalties reumàtiques, eular, comitè permanent del pare, picture this, let’s work together




Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.