Inicio | Contacto
 Latviski 
 In English 
 Español 
 Catalan 
BASE DE DADES


/ Notícies / Acte de cloenda del projecte “Learning LAB for Integration” a Girona

El passat dia 20 de novembre se celebrà a l’Hotel d’Entitats de Salt  l’acte de cloenda del projecte “Learning LAB for Integration” liderat per Espiral, Entitat de Serveis i que ha treballat la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat a Girona. La Fundació privada Astres de Girona va amenitzar aquest acte, destinat a presentar els resultats del projecte, amb un tast de l’obra de teatre que prepara per estrenar el mes que ve.

En l’acte hi van assistir els participants en el projecte, professionals en el sector i familiars de persones amb discapacitat intel·lectual.

El president de l’entitat, Joaquim de Toca, considera que els resultats que ha produït el projecte facilitarà notablement la tasca dels professionals en aquest camp ja que “hem aglutinat bones pràctiques d’integració en aquest sector”.

Fruit del treball que Espiral, Entitat de Serveis, conjuntament amb Point Europa, de Cornwall (Anglaterra) i de  Comperio, a Letònia, s’ha creat una base de dades a la pàgina web del projecte on podeu disposar d’aquestes bones pràctiques d’arreu d’Europa. Aquesta pàgina web, no només permet accedir i conèixer diferents organitzacions a nivell europeu, sinó que permet també incloure qualsevol exemple de bones pràctiques. Hi podeu accedir a:

www.sufuturo.eu



Atpakaļ ...
Print

A   A   A    
Versió d'alt contrast





  Cerca


El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta comunicación es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.